Spokojenost v Košicích

Expanze Logistické akademie na východ Slovenska s sebou přinesla širokou nabídku kurzů z různých oblastí logistiky. Upřímně děkujeme panu PhDr. Mgr. Richardu Chrabačkovi B.S.B.A. z GGP SLovakia s.r.o. za zpětnou vazbu, kterou nám zaslal po absolvování kurzu Logistika nákupu a řízení zásob. 

Zveřejněno
16
Listopad 2015
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Expanze Logistické akademie na východ Slovenska s sebou přinesla širokou nabídku kurzů z různých oblastí logistiky. Upřímně děkujeme panu PhDr. Mgr. Richardu Chrabačkovi B.S.B.A. z GGP SLovakia s.r.o. za zpětnou vazbu, kterou nám zaslal po absolvování kurzu Logistika nákupu a řízení zásob

"
Dobrý deň,
týmito riadkami by som chcel v mene našej firmy GGP Slovakia s.r.o. vyjadriť maximálnu spokojnosť so seminárom "Logistika nákupu a řízení zásob", ktorý sme absolvovali v dvoch termínoch. Absolvovanie semináru nám pomohlo pri hľadaní riešení spojené s našou činnosťou. Oceňujeme vysokú profesionalitu prednášajúceho. S určitosťou si v budúcnosti objednáme ďalší seminár (Modul 3).

"


Logistická akademie školí a certifikuje odborníky z řad logistických profesionálů. Snažíme se být v dosahu a svou působnost neustále rozšiřovat. Svá školicí střediska máme ve strategických městech České i Slovenské republiky, naše kurzy můžou navštěvovat zájemci v Praze, Brně a Ostravě, na Slovensku v Bratislavě a Košicích. Právě Košice jsou naším nejnověji otevřeným centrem a ohlasy frekventantů kurzů jsou nanejvýš pozitivní.


Kurz Logistika nákupu a řízení zásob je určen pro všechny odborníky, kteří si chtějí svou kompetenci v tomto odvětví logistiky doplnit nebo rozšířit. Pořizování, kategorizace, evidence zásob a strategie i operativa jejich nákupu, držení, ale i například nakládání s nedokončenými výrobky je komplexní problematikou, která si žádá systematický přístup v teorii i praxi. V kurzu Logistika nákupu a řízení zásob klademe, stejně jako se snažíme ve všech našich kurzech, důraz především na efektivní propojení reálných zkušeností našich lektorů, přizvaných expertů na konkrétní témata a účastníků kurzu se současně nejvíc aplikovanými teoriemi ve strategiích, IT, komunikaci, marketingu i managementu. 


Věříme, že díky rozsahu našeho působení od Prahy po Košice jsme a budeme co nejvíc v pohodlném dosahu pro všechny logistické profesionály z České i Slovenské republiky, kteří mají zájem svou kariéru posunout na další úroveň. Systém vzdělávání i certifikace v Logistické akademii je vybudovaný logistikům a logistice na míru.